Skip to main content

Wie we zijn

Blue River is gespecialiseerd in het vertellen van verhalen. Met die verhalen laten we aan de markt zien wat jullie bijzonder maakt en waarom klanten en talenten juist bij jullie moeten zijn. Dat doen we met een heldere en overtuigende boodschap, die we doelgericht onder de aandacht brengen.

Wij onderscheiden ons van andere bureaus door onze no nonsense aanpak en onze jarenlange ervaring in de advocatuur en accountancy. Wij weten als geen ander wat binnen deze branches de uitdagingen én mogelijkheden zijn. Deze kennis en ervaring zetten we graag in om ook jouw kantoor te laten groeien!

Bart Huijs

Bart is al meer dan 10 jaar actief binnen de advocatuur en accountancy. Hij is sterk in het bepalen van een strategie die ook door medewerkers goed gedragen wordt. Zijn einddoel is altijd om de ‘ideale klant’ van kantoor te benoemen en te bereiken.

Het geeft hem energie om samen met jouw team aan de slag te gaan om de gekozen strategie te laten werken. En de verhalen die we creëren te gebruiken om nieuwe klanten en collega’s binnen te halen.

06 51 62 35 02
bart@bluerivermarketing.nl

Alexandra Vuijk

Alexandra (copywriter en jurist) werkt al jaren als contentspecialist voor verschillende juridische en financiële dienstverleners, van eenpitters tot de grote kantoren. Ze denkt graag met je mee over strategie en mogelijkheden, om vervolgens doelgericht aan de slag te gaan.

Of het nu gaat om (SEO) webteksten, blogs, whitepapers, klantcases of vacatureteksten: Alexandra tovert altijd een helder, aansprekend en uniek verhaal uit haar toetsenbord.

06 83 21 75 53
alexandra@bluerivermarketing.nl

Ons netwerk

Wij geloven in maximale flexibiliteit en de juiste expertise op het juiste moment. Daarom werken we op verschillende onderdelen samen met specialisten. Deze specialisten zetten we in als we de expertise zelf niet in huis hebben, maar deze wel cruciaal is voor jouw kantoor.

Denk hierbij aan specialisten op het gebied van social media advertising, WordPress, video, podcasts en nog veel meer. Alles met maar één doel: het beste resultaat voor jouw kantoor!

Onze partners

Persoonlijk contact?

We bellen je graag terug om meer advies te geven. Ons direct bellen kan natuurlijk ook op 073 203 21 21.