Skip to main content

Wie we zijn

Blue River is gespecialiseerd in het vertellen van verhalen. Met die verhalen laten we aan de markt zien wat jullie bijzonder maakt en waarom klanten en talenten juist bij jullie moeten zijn. Dat doen we met een heldere en overtuigende boodschap, die we doelgericht onder de aandacht brengen.

Wij onderscheiden ons van andere bureaus door onze no nonsense aanpak en onze jarenlange ervaring in de advocatuur en consultancy. Wij weten als geen ander wat binnen deze branches de uitdagingen én mogelijkheden zijn. Deze kennis en ervaring zetten we graag in om ook jouw organisatie te laten groeien!

Bart Huijs

Bart is al meer dan 10 jaar actief binnen de advocatuur en consultancy. Hij is sterk in het bepalen van een strategie die ook door medewerkers goed gedragen wordt. Zijn einddoel is altijd om de ‘ideale klant’ van de organisatie te benoemen en te bereiken.

Het geeft hem energie om samen met jouw team aan de slag te gaan om de gekozen strategie te laten werken. En de verhalen die we creëren te gebruiken om nieuwe klanten en collega’s binnen te halen.

06 51 62 35 02
bart@bluerivermarketing.nl

Alexandra Vuijk

Alexandra (copywriter en jurist) werkt al jaren als contentspecialist voor verschillende juridische en zakelijke dienstverleners, van eenpitters tot grote organisaties. Ze denkt graag met je mee over strategie en mogelijkheden, om vervolgens doelgericht aan de slag te gaan.

Of het nu gaat om (SEO) webteksten, blogs, whitepapers, klantcases of vacatureteksten: Alexandra tovert altijd een helder, aansprekend en uniek verhaal uit haar toetsenbord.

06 83 21 75 53
alexandra@bluerivermarketing.nl

Lisa de Lege

Lisa gooide na 3,5 jaar als advocaat te hebben gewerkt het roer om en besloot van haar passie haar werk te maken: schrijven. Als copywriter schrijft zij verschillende soort (SEO) teksten voor uiteenlopende opdrachtgevers, waaronder advocatenkantoren. Dat blijkt een goede combinatie te zijn!

Lisa houdt van heldere communicatie en bijt zich graag vast in lastigere teksten, die zij zo herschrijft dat deze voor iedereen prettig leesbaar zijn.

Maily Hollander

Als jurist heeft Maily veel ervaring in het maken van een begrijpelijke vertaalslag van juridische informatie, het schrijven van processtukken en het helder informeren van haar cliënten. En als copywriter kan zij haar passie voor taal, communicatie en de juridische inhoud combineren, onder meer door informatieve teksten voor advocatenkantoren te schrijven.

De rode draad in Maily’s werk? Duidelijke en pakkende teksten en een vlotte schrijfstijl.

Ons netwerk

Wij geloven in maximale flexibiliteit en de juiste expertise op het juiste moment. Daarom werken we op verschillende onderdelen samen met specialisten. Deze specialisten zetten we in als we de expertise zelf niet in huis hebben, maar deze wel cruciaal is voor jouw organisatie.

Denk hierbij aan specialisten op het gebied van social media advertising, WordPress, video, podcasts en nog veel meer. Alles met maar één doel: het beste resultaat voor jouw organisatie!

Onze partners

Persoonlijk contact?

We bellen je graag terug om meer advies te geven. Ons direct bellen kan natuurlijk ook op 073 203 21 21.