Skip to main content

Wat we doen

Waar kunnen we je mee helpen?

Groeistrategie

Als organisatie kom je eens in de zoveel tijd voor een aantal vragen te staan. Waar willen we de komende jaren naartoe? Wie zijn we? Wie zijn onze ideale klanten? En hoe kunnen we verder groeien? Blue River helpt je die vragen te beantwoorden en een stip op de horizon te bepalen. En als je het liever niet alleen wilt doen of tijd tekort komt, helpen we je ook die stip te bereiken. Pragmatisch, met een frisse blik en een gezonde dosis creativiteit.

Contentmarketing

Wil je graag dat jouw organisatie online beter zicht- en vindbaar wordt, maar ontbreekt het je aan tijd om te bloggen? Of wordt er al wel geblogd, maar zonder heldere focus en planning? Blue River pakt contentmarketing op een gestructureerde manier aan, vanuit een doelgerichte strategie en met een heldere planning. We helpen je om content te creëren waar je doelgroep écht iets aan heeft. En door die content (eventueel via Google Ads en LinkedIn advertenties) continu onder de aandacht te brengen, zorgen we ervoor dat je online opvalt.

Tekst

Of het nu gaat om (SEO-)teksten voor je corporate website of je ‘Werken bij’. Om blogs, klantverhalen, interviews, vacatures, social media posts, de nieuwsbrief of een whitepaper. Bij Blue River draaien we er onze hand niet voor om. We creëren heldere teksten die passen bij jouw organisatie en aanslaan bij de doelgroep.

Business coaching

Onze groeistrategie in het klein: wil jij zelf of een van je collega’s met meer focus en een helder plan bouwen aan je eigen personal brand? Dan helpen we je daar graag bij. Samen kijken we waar je kracht ligt en welke klanten er echt bij je passen. Maar ook waar je deze kunt vinden en – nog belangrijker – hoe je ze aanspreekt. We vinden het antwoord op al deze vragen en werken zo samen aan jouw succesverhaal.

Arbeidsmarktcommunicatie

Hoe zorg je dat jij in deze oververhitte arbeidsmarkt de juiste kandidaten aantrekt? Wat maakt jouw organisatie een bijzondere werkgever? En hoe laat je dat zien? Blue River helpt je graag meer uit je wervingsinspanningen te halen. Hoe? Door samen met jou een sterk werkgeversmerk neer te zetten en jouw unieke verhaal te vertellen. Dat kan op jouw eigen kanalen, maar advocatenkantoren kunnen ook terecht op ons employer branding platform Nobi. Op Nobi komen iedere maand 3.000 unieke bezoekers, die op zoek zijn naar een leuk kantoor om hun carrière te starten of voort te zetten.

Recruitment

Ben je op zoek naar nieuwe collega’s? En wil je liever dat ze vandaag beginnen dan morgen? Dan is onze jobmarketing oplossing het antwoord. Als branchespecialist weten we het juiste talent snel te bereiken. En ook via ons employer branding platform Nobi kunnen we jouw kantoor iedere maand bij 3.000 unieke bezoekers in beeld brengen.

Contentmarketing tool

Een all-in-one contentmarketing tool:

 • Plan je content vooruit in de overzichtelijk contentkalender
 • Wijs taken toe aan collega’s en gastschrijvers
 • Werk naadloos samen aan blogs en social media posts
 • Krijg nog tijdens het schrijven advies over SEO en leesbaarheid
 • Plaats je content met één druk op de knop op je website en alle social media kanalen
 • Zet je medewerkers in als ambassadeurs
 • Analyseer de resultaten

Persoonlijk contact?

We bellen je graag terug om meer advies te geven. Ons direct bellen kan natuurlijk ook op 073 203 21 21.

  Onze referenties

  Benieuwd naar onze klantcases? Bekijk ze hier.