// Disable auto-update emails for WordPress themes and plugins. add_filter( 'auto_theme_update_send_email', '__return_false' ); add_filter( 'auto_plugin_update_send_email', '__return_false' ); Lansigt accountants - Blue River Marketing Skip to main content

← Bekijk alle klantcases

Lansigt accountants

Jobmarketing campagne voor het aantrekken van nieuwe medewerkers

Lansigt is een top 50 speler binnen de accountancy, die net als alle andere kantoren continu op zoek is naar nieuwe collega’s. Aan ons de vraag of wij ze onderscheidend konden positioneren en de juiste doelgroep in het hart konden raken.

De aanpak

Als eerste hebben we bepaald wat het profiel is van de nieuwe collega’s waar ze naar op zoek waren. Los van de harde criteria ging het hier vooral om de cultuurfit. Wie past er goed bij het kantoor? En wat heeft Lansigt te bieden, zodat ze bij het kantoor hun werkgeluk en uitdagingen gaan vinden?

Vervolgens hebben we de teksten en tone of voice in de vacatures en op de website hierop aangepast. 

Om de doelgroep te bereiken zijn we met de inzet van LinkedIn campagnes de boodschap van Lansigt gaan uitdragen, met als doel meer traffic naar de website en de specifieke vacatures. Door de campagnes wekelijks te optimaliseren zorgden we dat de boodschap verrassend bleef en Lansigt in beeld bleef bij potentiële nieuwe collega’s.

Het resultaat

De conversie op de website is na de uitrol van deze aanpak meer dan 400% verhoogd en meerdere vacatures zijn succesvol ingevuld. Daarmee is Lansigt zichtbaar geworden in een branche waar je alleen nog het verschil kunt maken door een uniek verhaal bij de juiste doelgroep uit te dragen.

Wil je weten hoe wij ook voor jouw kantoor meer resultaat kunnen halen bij het invullen vacatures? Laat het ons dan weten. We komen graag een keer onze aanpak toelichten.

“De samenwerking met Bart en Alexandra is voor ons zeer prettig en waardevol. Door hun uitgebreide kennis van de accountancy branche, kunnen zij makkelijk en op hoog niveau meedenken en adviseren. Bart en Alexandra staan altijd klaar voor vragen en komen zelf regelmatig met ideeën ter verbetering. We hopen de samenwerking nog lang voort te zetten!”

Miranda Hazelzet-DelisMarketingmanager Lansigt

Wat we precies deden voor deze klant:

Arbeidsmarktcommunicatie
Tekst
Jobmarketing

Persoonlijk contact?

We bellen je graag terug om meer advies te geven. Ons direct bellen kan natuurlijk ook op 073 203 21 21.