// Disable auto-update emails for WordPress themes and plugins. add_filter( 'auto_theme_update_send_email', '__return_false' ); add_filter( 'auto_plugin_update_send_email', '__return_false' ); HJ Advocaten & Mediators - Blue River Marketing Skip to main content

← Bekijk alle klantcases

HJ Advocaten & Mediators

Strategie, contentmarketing én jobmarketing

HJ Advocaten & Mediators huist in een prachtig pand aan de Amstel in Amsterdam. Het energieke en gedreven team werkt veel voor het MKB en heeft zelf ook een ondernemende instelling. Wat zij hun relaties bieden? Persoonlijke aandacht, (juridische) oplossingen en nachtrust. Om de groei van het kantoor te waarborgen vroeg HJ ons om de online zichtbaarheid van kantoor te vergroten, zowel aan de klantkant als bij toekomstige collega’s.

De aanpak

Om te beginnen hebben we samen met de advocaten van HJ onderzocht wie hun ideale klant is en waar deze doelgroep van wakker ligt. Vervolgens hebben we vanuit verschillende expertises gekeken hoe het team daar online en proactief op kon inspelen. Deze strategie vormde de basis voor de contentmarketing.

Hierop is het team samen met de tekstschrijvers van Blue River aan de slag gegaan. Iedere maand hebben we de specifieke uitdagingen van klanten behandeld in blogs en social media posts. Daarbij hebben we ook het netwerk van het team geactiveerd. De meest succesvolle blogs hebben we doorontwikkeld in blogseries en verschillende downloads, die nog iedere maand mooie nieuwe leads opleveren. Dit alles doen we via onze contentmarketingtool, waarin we niet alleen samen schrijven aan heldere content, maar waarin we die content ook verspreiden en de data analyseren.

Arbeidsmarktcommunicatie

Daarnaast zijn we via social media gaan uitdragen hoe leuk het is om bij dit kantoor te werken. Daardoor werd het kantoor ook als werkgever beter zichtbaar. In combinatie met onze jobmarketing oplossing zorgt dit ervoor dat het kantoor snel medewerkers weet aan te trekken die goed bij het kantoor passen.

Het resultaat

Er ligt een heldere structuur op het gebied van content, waarbij verschillende uitingen elkaar versterken en een geheel zijn gaan vormen. Dit heeft ervoor gezorgd dat zichtbaarheid van het kantoor binnen hun doelgroepen significant is gegroeid. Dus niet alleen aan de klantkant, maar ook op de arbeidsmarkt.

Wil je weten hoe wij ook voor jouw kantoor meer zichtbaarheid en groei kunnen bewerkstelligen? Laat het ons dan weten. We komen graag een keer onze aanpak toelichten.

“Met de hulp van Blue River zijn we beter zichtbaar geworden, is de boodschap eenduidig en zit er samenhang in alles wat we uitdragen. Hun aanpak heeft gezorgd voor groei binnen de verschillende secties. Daarnaast zorgt Blue River voor een stok achter de deur als het gaat om het bespreken van de strategie of het aanleveren van teksten. En last but not least spreekt Blue River de taal van de ondernemer én de advocatuur, waardoor het op alle vlakken makkelijk schakelt.”

André JansenAdvocaat & MfN-mediator, partner

Wat we precies deden voor deze klant:

Strategie
Contentmarketing
Contentmarketing tool
Jobmarketing

Persoonlijk contact?

We bellen je graag terug om meer advies te geven. Ons direct bellen kan natuurlijk ook op 073 203 21 21.