Waarom Blue River

Blue River is gespecialiseerd in online marketing en employer branding voor de accountancy en advocatuur. Wij onderscheiden ons van andere marketingbureaus door onze jarenlange ervaring in deze branches. Wij weten als geen ander wat binnen deze branches de uitdagingen én mogelijkheden zijn. Deze kennis en ervaring zetten we in om kantoren te laten groeien, iedere dag! Hoe we dat doen? Door aan de markt te laten zien wat jullie bijzonder maakt. Met online oplossingen die gericht zijn op het behalen van resultaat.

Bart Huijs

Bart is al meer dan 10 jaar actief binnen de advocatuur en accountancy. Hij is sterk in het bepalen van een strategie die ook door medewerkers goed gedragen wordt. Zijn einddoel is altijd om de ‘ideale klant’ van kantoor te benoemen en te bereiken. Het geeft hem energie om samen met jouw team aan de slag te gaan om de gekozen strategie te laten werken. En content om te zetten in binding van klanten of het genereren van leads.

Linked-in
+31 (0)6 51 62 35 02
bart@bluerivermarketing.nl

Alexandra Vuijk

Alexandra (copywriter en jurist) werkt al jaren als contentspecialist voor verschillende juridische en financiële dienstverleners, van eenpitters tot de grote kantoren. Ze denkt graag met je mee over strategie en mogelijkheden, om vervolgens doelgericht aan de slag te gaan. Of het nu gaat om SEO teksten, blogs, whitepapers, e-books of vacatureteksten: Alexandra tovert altijd een heldere en aansprekende tekst uit haar toetsenbord.

Linked-in
+31 (0)6 83 21 75 53
alexandra@bluerivermarketing.nl

Ons netwerk

Wij geloven in maximale flexibiliteit en de juiste expertise op het juiste moment. Daarom werken we op verschillende onderdelen samen met specialisten. Deze specialisten zetten we in als we de expertise zelf niet in huis hebben, maar deze wel cruciaal is voor jouw kantoor. Denk hierbij aan specialisten op het gebied van social media, WordPress, video, podcasts en nog veel meer. Alles met maar één doel: het beste resultaat voor jouw kantoor!

Partners van Blue River

Contact