Kantoorstrategie

Ieder kantoor komt op een punt waarop de vraag opspeelt ‘Waar willen we de komende jaren naartoe?’. En: ‘Wie zijn we, wie zijn onze klanten en hoe kunnen we verder groeien?’. Veel marketingbureaus zeggen je hierbij te kunnen begeleiden. Maar bijna geen enkel marketingbureau is thuis in jullie branche.

Een goede strategie begint niet bij het bouwen van een nieuwe website, het aanpassen van je logo en huisstijl of het optimaliseren van je vindbaarheid. Een goede strategie begint bij het stellen van de juiste vragen. Waar ben je goed in? Wie is je ideale klant? Hoe bereik je die? Hoe kan je die optimaal ontzorgen? En wat moet je bieden om maximale binding te krijgen?

Blue River begeleidt al vele jaren kantoren bij hun transitie en toekomstbepaling. We helpen bij het bepalen van de focus. Adviseren over het opzetten van nieuwe dienstverlening of het uitbouwen van bestaande secties. En we helpen met de bijbehorende marketingstrategie en positionering.

Ons team van specialisten heeft meer dan 15 jaar ervaring binnen de advocatuur en accountancy. Onze pragmatische en onderscheidende aanpak zorgt ervoor dat ook jouw kantoor weer klaar is voor de toekomst.

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Laten we dan eens afspreken en kijken of de klik er is.

Highlights

  • Meer concurrentie
  • Veranderende markt
  • Breder dienstenpakket
  • Onderscheiden van de rest