Skip to main content

De eerste helft van het jaar zit er weer op. Iedereen is toe aan zijn of haar welverdiende vakantie. Voor velen ook een moment om even terug en vooruit te kijken. Wij kijken vaak terug naar onze blogs: welke onderwerpen waren nu echt ‘hot’ bij onze lezers? Voor het geval jij ze had gemist, hebben we de 3 meest gelezen blogs tot nu toe in 2022 voor je op een rijtje gezet. Veel leesplezier en tot na de vakantie!

De top 3

De top 3 bestaat zowel uit blogs die gaan over online zichtbaarheid als blogs die gaan over arbeidsmarktcommunicatie. Vooral binnen de accountancy zagen we dat op dit moment alles draait om het binnenhalen van nieuwe medewerkers en het behouden van de huidige collega’s. Maar er was ook veel interesse in onze serie over social media. Dit is onze top 3 van meest gelezen blogs:

  1. Wat is de beste tijd om te posten op social media?
  2. Hoe schrijf je wervende vacatureteksten? 6 tips!
  3. De ‘werken bij’ website als onderdeel van goede arbeidsmarktcommunicatie

Waarom bloggen

Nog steeds krijgen we regelmatig de vraag of bloggen voor een kantoor nu echt noodzakelijk is. Het antwoord is volmondig: JA! Niet alleen om je expertise uit te dragen en (potentiële) klanten te informeren. Maar ook om collega’s te leren hoe je een onderwerp eenvoudig kunt benaderen. Want als ze goed kunnen bloggen, kunnen ze het onderwerp ook eenvoudig aan klanten uitleggen. Een win-win dus.

En is het lastig om te leren bloggen? Wij denken dat iedereen het kan leren. Zeker met onze contentmarketing tool, die je tijdens het schrijfproces met de leesbaarheid helpt. Een kind kan de was doen. Maar dan moeten we wel gaan samenwerken ;-).

Contentmarketing tool Blue River

Voor nu alvast een fijne vakantie!

groet,

Bart & Alexandra