Accountancy

Het speelveld waar accountantskantoren zich op begeven verandert razendsnel. Niet alleen de auditpraktijk is drastisch aan het veranderen, ook nieuwe soorten dienstverlening zorgen ervoor dat kantoren steeds meer een adviesrol gaan vervullen. Niet alleen financieel, maar ook juridisch en op het vlak van HR.

Om mee te kunnen gaan in deze veranderingen zul je als kantoor goed moeten nadenken over je positionering en de boodschap die je aan jouw klant of potentiële klant wilt vertellen. Niet alleen in het fysieke contact, maar juist ook door een krachtige online positionering met bijbehorende boodschap. Een steeds krapper wordende arbeidsmarkt maakt dat je dit ook aan werkgeverskant moet doen. Want de strijd om talent is in alle hevigheid losgebarsten.

Maar hoe bouw je aan een ijzersterke positionering? Met de juiste strategie en krachtige uitvoering. Een helder verhaal en goede focus. Waardoor de doelgroep ziet waar jouw kantoor zich écht onderscheidt van de rest, wat je allemaal in huis hebt en hoe jullie werken. Waardoor ze niet eens meer aan de concurrent denken.

Wil je weten hoe je dit voor elkaar krijgt? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Dan drinken we een kop koffie en vertellen we je er meer over.

Highlights

  • Verandering in positionering
  • Breder dienstenpakket
  • Verschuiving naar adviesrol
  • Kansen binnen HR en juridisch
  • Partner ipv leverancier